In de media

In de media

Het nieuws, TV Limburg, 22/08/2022

TVL, Het nieuws, 22/08/2022
Link

Ik ben natuurlijk geen Freddie Mercury, maar…

Damusic, Steven Verhamme 14/09/2022

Winston is een nieuwe Nederlandstalige band die sinds deze week een eerste single uit heeft: Versailles. De groep is het project rond auteur-dichter Simon Alice René, die zijn gedachten eerder al verwoordde in guerrillapoëzie. Vandaag maakt hij ook de stap naar de muziek en opnieuw kiest hij voor het Nederlands. Maak kennis met één van de ontdekkingen van 2022.

Lees hier

Singlereview Versailles

WoNo Magazine, 15/09/2022

Met Versailles maakt Winston een verontrustende single. De sfeer is beangstigend. Met andere woorden, deze plaat overtuigt in wat hij wil overbrengen.

Lees hier

Winston knalt binnen met debuutsingle

Op z’n Belgisch, 09/09/22

Ik ben heel blij dat ik Winston heb ontdekt. Als kleinkunstliefhebber gaat mijn hart sneller slaan van dit soort muziek. Ik hou ervan hoe kleinkunstmuziek mij kan raken enkel door de tekst. En de tekst van Versailles scoort daar hoge punten op. (…) Ik ben super benieuwd wat Simon nog meer in zijn mars heeft. Maar als dit de lat is, heeft hij ze wel erg hoog gelegd.

Lees hier

Winston verbreedt met ‘Versailles’ zijn artistieke horizon

Maxazine, 06/09/22.

Winston is een artistieke creatie die het al zo rijke artistieke muzieklandschap van België verder kan verrijken. Over een tijdje met het album WNSTN. Nu alvast met de debuutsingle ‘Versailles’.

Lees hier.

Startende Hasseltse band Winston lost Nederlandstalig debuutalbum

Het Belang Van Limburg, 23/08/2022

Lees hier

Musiczine, review Versailles, 11/08/2022

“Bij de eerste luisterbeurt intrigeerde het nummer. Het klinkt wat donker, in een modern jasje, hier en daar muzikaal wat flarden Sioen en Bazart, tekstueel doet het een beetje aan Aroma di Amore denken. Ja, het doet mij wat dit nummer en het heeft tevens ook een catchy refrein.”

Lees hier

Snoozecontrol, teaser-review, 26/07/2022

Winston klinkt als de Vlaamse Nine Inch Nails (op het hoogtepunt): krachtig, alternatief en met goede vocals! Lekker dansbaar (een beetje als Stijn ten tijde van Sexjunkie) en toch stevig (de hardere nummers van De Mens)! Het is genieten van deze Vlaamse klei! Samen met de singel zal de clip op 9 september gereleased worden. Presaven is dus een must!

Lees hier