Download WNSTN

Hey, proficiat!

Je bent nu in het bezit van een wereldprimeur: ’s werelds eerste Scan ’n Scratch album ooit. Een digitale vinyl die de voordelen van lp en digitaal combineert.

Dankzij de digitale download krijg je de beste muziekkwaliteit die je gewend bent, maar je krijgt er ook het artwork van een echte lp bij. Gezeefdrukt, genummerd en gesigneerd.

Hang dat maar eens aan je muur!

Maar er is meer…
(#nice)

 • Dankzij jouw steun gaat de opbrengst van deze digitale vinyl voor 95% naar de muzikanten.
 • Je helpt ons het aantal tussenpersonen terug te schroeven, zodat wij de opbrengst van dit album kunnen blijven investeren in nieuw werk. Zo kunnen wij voor jou muziek blijven maken!
 • Je verkleint mee onze ecologische voetafdruk: geen vervuilende grondstoffen meer en een drastische inkrimping van energie en transport die in de release van een album kruipt.

Als dat geen muziek in de oren is?

En er is nog meer…
(#wow!)

Je bent niet enkel in het bezit van het allereerste Scan ’n Scratch-album ooit. Tot 22 april 2023 heb je nog een tweede wereldprimeur in huis: alleen jij en de eerste 100 bezitters van WNSTN kunnen het album beluisteren. Enkel tijdens de concerten van Winston kan deze genummerde en gelimiteerde zeefdruk gekocht worden. Nixke gespotify dus.

Tot 22 april 2023. Dan wordt het album wereldkundig gemaakt via alle digitale platformen. Vanaf dan worden nog maximaal 100 handgemaakte exemplaren gemaakt, maar daarmee basta, schluss, finito en gedaan: nadien zal er nooit nog één extra exemplaar gezeefdrukt worden! Je bent dus voor eeuwig en altijd in het bezit van 1/200ste van het gezeefdrukte debuutalbum van Winston. Nixke ge-NFT’t dus.

Alvast nen dikke merci voor uw steun!


Verzilver je Scan ’n Scratch?

 1. Krassen!
  Naast de qr-code bevindt zich een unieke code. Kras zoals een krasbiljet het grijze vlak weg.
 2. Ga naar de website: https://winstonmuziek.bandcamp.com/yum
 3. Geef je unieke code in en volg de stappen op de site van Bandcamp.
 4. Download het album WNSTN.
 5. Druk op play, hang je gezeefdrukte album aan de muur en geniet.
 6. (Maak iedereen jaloers: deel een foto van je album op Instagram of Facebook en tag @Winstonmuziek)

Waar kopen?

Het album is digitaal te streamen op alle muziekplatformen. Een gezeefdrukt exemplaar kan je in beperkte oplage kopen tijdens de live-optredens van Winston of Winstons Mosterdpot.

Vragen?

Zit je met twijfel of levensvragen?
Wil je een (huiskamer-)concert?
Vriendelijk ‘goeiedag’ zeggen?
Of lukt er iets niet met je scan ’n scratch?

Contacteer ons op info@winstonband.be